Steffi Wiesmann

Sinds 25 jaar bezielt mij de uitdaging om mensen en organisaties te helpen om vanuit hart en ziel te leven, leiden en werken. ‘All starts with a deep purpose’, volgens Simon Sinek. Met sprankelende ogen, een open hart, en een stille mind daadkrachtig doen waar je echt goed in bent en waar je met heel je hart in gelooft. Jouw purpose leven. Dat is aanstekelijk. Daarmee verbinden we mensen met elkaar en met grotere doelen- volgen mensen je vanzelf. Zo creëren we een mooiere wereld met elkaar en daar draag ik graag aan bij.

Meer over mijn achtergond

Met ruim 25 jaar ervaring in het vak durf ik te zeggen dat ik een expert ben op het gebied van leiderschapsontwikkeling. Ik werk met world class leiderschaps- en transformatietools zoals ‘The Leadership Circle’, Co-Active coaching, ORSC en MBTI. Ik spreek vloeiend Nederlands, Duits en Engels en schakel indien nodig moeiteloos tussen deze talen.

Mijn stijl van werken is persoonlijk en doortastend. Ik ga echt tot de kern. Hart en hoofd zijn voor mij onlosmakelijk verbonden. Op beiden doe ik een beroep. Practice what you preach is een hoog goed. Vertellen hoe anderen het moeten doen is makkelijk. Zelf doen en naleven is uitdagend. Er is alleen geen andere weg, niet voor jou als leider en ook niet voor mij als trainer en coach. Daar geloof ik in.


Ben jij een NEXT LEVEL leader?

Let's find out!